tiistai 6. syyskuuta 2016

Simennäkkäri


Tein tänään siemennäkkäriä. Sopii gluteenittomaksi ja vegaaniksi vaihtoehdoksi leivälle, mutta maistuu silti taivaalliselta! Ja vielä erittäin helppo valmistaa

Tarvitset:


  • 2dl maissijauhoa
  • 1dl pellavansiemeniä
  • 1dl auringonkukansiemeniä
  • 1/2dl öljyä
  • 2dl kiehuvaa vettä
  • 1rkl maustetta esim: fenkoli, kumina
  • suolaa
Koristeeksi sormisuolaa ja valitsemiasi siemeniä

  1. Sekoita aineet 
  2. Laita leivinpaperille pellille ja kaulitse pellinlevyiseksi
  3. Tee näkkärin kuviot valmiiksi  esim. pizzapyörällä
  4. Koristele suolalla ja siemenillä
  5. Paista 45min 150 asteessa
  6. Leikkaa palat









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti