Testissä oli viidellä säikeellä letitetyt pitkot (ylhäällä)
ja kuudella säikeellä letitetyt (alhalla)
Teimme hedelmäleipää, joka sisältää pähkinää, rusinoita, ananasta ja persikkaa.
Taikinassa oli käytettynä esitaikinana ruisleipätaikinaa. Taikinaa ei saanut muotoilla vaan, leivät leikattiin 4cm kaulitusta taikinalevystä suoraan muotoonsa.
Tässä sitten perinteistä ruisleipää. |
Konditorian puolella tehtiin hyydykeleivoksia, joissa oli makuna suklaa. Teimme toiset hedelmäversioina ja toiset dipattuna kuorrutteeseen.
Tänään teimme pähkinätryffeli kakkuja. Niihin kuului vaalea kakkupohja, vadelmahillo ja voikreemi. Päälle tein myös marsipaani kukkasia ja lehtiä ja lopuksi spritsasin suklaakuviot.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti